ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αυγενάκης δημοσιοποίησε το Ε9 που αποδεικνύει την πώληση του ακινήτου στο Ηράκλειο – Η συνέχεια στα δικαστήρια, γράφει στον Κασσελάκη.
Σε ανάρτηση της τροποποιητικής δήλωσης του Ε9 του, με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου του 2023 προχώρησε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Η δήλωση εκείνη είχε υποβληθεί προκειμένου να διαγραφεί από το Ε9 το ακίνητο στο κέντρο του Ηρακλείου, το οποίο ο κ. Αυγενάκης είχε πωλήσει με τίμημα 580.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει οφειλές του, λίγες ημέρες πριν από την κατάθεση της δήλωσης του Πόθεν Έσχες – και επομένως δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες εγγραφής της αγοραπωλησίας στο Κτηματολόγιο.
Με την ανάρτηση του, ο πρώην υπουργός καταγγέλλει τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος χρησιμοποίησε την δήλωση Πόθεν Έσχες του κ. Αυγενάκη για να ισχυριστεί ότι η αγοραπωλησία δεν έγινε. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός προαναγγέλλει ότι θα υπάρξει δικαστική συνέχεια.΄
Διαβάστε επίσης:
Ανώτατο Δικαστήριο: Παραμένει η Λίζα Κουκ μέχρι την εκδίκαση της απόλυσης από τη Fed
Θανάσης Κοντογεώργης: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της διαφθοράς
Seajets: Παράταση των δρομολογίων από Βόλο για Σποράδες και Μαντούδι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.