ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον Αντώνη Ρέμο για χρέη που υπήρχαν προς τους υπαλλήλους της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, όπου διατελούσε μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ.
Έπειτα από αρκετά χρόνια το δικαστήριο που υπήρχε μεταξύ των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ηρακλής με τους Αντώνη Ρέμο, Δήμο Πολύκαρπο και Γιάννη Τάκη, έλαβε απόφαση διετούς φυλάκισης με αναστολή στους τρεις τους.
Η δικαστική διαμάχη είχε να κάνει σχετικά με τα χρέη που υπήρχαν προς τους υπαλλήλους της ΠΑΕ το διάστημα που οι Ρέμος, Τάκης και Πολύκαρπος διατηρούσαν δικαίωμα υπογραφής στη «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
Η ποινή είναι εφέσιμη και θα ακολουθήσει και νέο δικαστήριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μηνύματα προς Ελλάδα και ΔΝΤ από τον Εμ. Μακρόν στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μια σέξυ Γαλλίδα δημοσιογράφος κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «BLUE STAR PATMOS» : Σε ναυπηγείο στο Πέραμα με τη βοήθεια ρυμουλκών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρήγμα στο κόμμα Καρυστιανού: Παραιτείται ο Βασίλης Κοκοτσάκης – Λειτουργεί χωρίς κανόνες και διαφάνεια, το κίνημα έγινε προσωπικό πολιτικό εγχείρημα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen PLC, EKTEΡ, Eurobank, Quest
- Στέφανος Γκίκας: Στις 27.000 οι Έλληνες ναυτικοί
- Ελεύθερνα: Όταν το σύγχρονο μπαλέτο συναντά μια αρχαία τελετουργία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.