ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν υπάρχει ζήτημα να σταματήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος μετά τη χθεσινή ακύρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκτίμησε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης. Μάλιστα, τόνισε ότι «αυτό που έχουμε καταφέρει με την Τουρκία είναι να υπάρχει δομημένος διάλογος που αναγνωρίζει την αξία της επικοινωνίας ώστε να μην παράγονται κρίσεις» και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει ευκαιρία το επόμενο διάστημα για συνάντηση των δύο ηγετών.
Ο υπουργός Εξωτερικών σημείωσε επίσης ότι έγινε προσπάθεια σήμερα να καταστεί εφικτό ένα νέο ραντεβού σήμερα, που όμως «πιθανότατα δεν ευδοκιμεί».
Ο κ.Γεραπετρίτης αναφέρθηκε και στη συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, σημειώνοντας ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για συμφωνία που θα διασφαλίζει την προστασία του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα της Μονής Σινά στο διηνεκές.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα – Άνοδος για τον αμυντικό κλάδο μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Η G7 εξετάζει το ενδεχόμενο θέσπισης κατώτατων τιμών στις σπάνιες γαίες της Κίνας
Newcastle United: Ξεκινά διαπραγματεύσεις για χρηματοδότηση νέου σταδίου αξίας 1 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σ.Ε Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Έντονη διαμαρτυρία για την δρομολόγηση ίδρυσης πολλών νέων ιδιωτικών νομικών σχολών
- Στενά του Ορμούζ: Πέρασαν πάνω από 20 τάνκερ με 35 εκατ. βαρέλια μετά το «πράσινο φως»
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στον Ορχομενό Βοιωτίας
- Ευρωαγορές: Πίεση για τον DAX από τη βουτιά 18,65% της Rheinmetall
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.