ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 14,6 μονάδων της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – 49% δηλώνει αρνητικό με τις φοροελαφρύνσεις του Μητσοτάκη
«Κλείδωσε» για την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. Ειδικότερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση θα γίνει στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (ώρα Νέας Υόρκης- βράδυ ώρα Ελλάδας).
Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στον ανέφερε πως υπάρχει πρόθεση για συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Μάλιστα ο πρωθυπουργός, μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά, κάλεσε τον ελληνικό λαό να μην ανησυχεί, καθώς ο ίδιος εκτιμά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, χωρίς ωστόσο αυτό να επιτρέπει εφησυχασμό.
«Υπάρχει πρόθεση και από τα δύο μέρη να βρεθεί χρόνος και πιστεύω ότι από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση να βρεθεί χρόνος, παρότι θα συμπέσουμε για λίγο, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τον χρόνο για να κάνουμε τη συνάντηση…», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης.
Διαβάστε επίσης:
Κιρ Στάρμερ: Το Ηνωμένο Βασίλειο προστατεύει σθεναρά την ελευθερία της έκφρασης
Τουρκία: Συνάντηση Μαχμούντ Αμπάς με Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Google: Ενσωματώνει το Gemini στο Chrome μετά την αποφυγή αναγκαστικής πώλησης
- Ισραήλ: Ο στρατός εισηγείται αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιορδανία μετά την επίθεση στο συνοριακό πέρασμα Άλενμπι
- Βραζιλία: Το Κογκρέσο επιταχύνει την έγκριση νομοσχεδίου αμνηστίας που θα μπορούσε να συμπεριλάβει τον Μπολσονάρου
- Παραιτήθηκε ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία Γκίαρ Πέντερσεν
