ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιταλία: Ο κύριος κίνδυνος, για τις χώρες που δεν εμπλέκονται στη σύρραξη, είναι η τρομοκρατία δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
Ο Γκουίντο Κροζέτο, υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Μελόνι, δήλωσε σήμερα ότι «η Ιταλία δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη επίθεση από μέρους της Ρωσίας ή και από άλλη χώρα, το λέω εδώ και καιρό».
«Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε η χώρα μας να είναι σε θέση να αμυνθεί, αν κάποιος αλλόφρονας αποφασίσει να μας επιτεθεί. Δεν εννοώ τον Πούτιν, εννοώ οποιονδήποτε», πρόσθεσε ο Κροζέτο.
«Δεν είμαστε έτοιμοι, διότι τα τελευταία είκοσι χρόνια δεν επενδύσαμε στην άμυνα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αναπληρώνεις μια εικοσαετία, μέσα σε ένα ή δυο χρόνια», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου Άμυνας.
Διαβάστε επίσης:
Πολάκης για δίκη Novartis: Σάπια η ελληνική Δικαιοσύνη
Χριστοδουλίδης: Έτοιμη η Κύπρος για την Προεδρία της ΕΕ το 2026 – Υποδέχθηκε τον Αντόνιο Κόστα
Γαλλία: Ο πρώην πρόεδρος Ολάντ τάσσεται υπέρ της φορολόγησης μεγάλου πλούτου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Πολίτης: Εντός των επόμενων δύο μηνών ξεκινά η διαδικασία παραχώρησης του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης
- Στουρνάρας: Ήρθε η ώρα η ΕΕ να κάνει πράξη την Ένωση σε άμυνα, ενέργεια, χρέος, τράπεζες, κεφαλαιαγορές, ΑΙ
- Παύλος Μαρινάκης: Η Πολιτεία έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας του ναυτιλιακού οικοσυστήματος
- Δημοσκόπηση MRB: Στις 17,1 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για το πόλεμο στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.