ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φέρι μποτ που εκτελούσε το δρομολόγιο από τα Νέα Στύρα προς την Αγία Μαρίνα προσάραξε το απόγευμα της Τρίτης (5/8) στη βραχονησίδα Γλάρος, περίπου δέκα λεπτά μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο φέρι μποτ επέβαιναν περίπου 100 άτομα. Η επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνσή τους βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη συνδρομή σκάφους του Λιμενικού και ιδιωτικού σκάφους που έσπευσαν στο σημείο.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Επιδιώκει να δημιουργήσει βιομηχανικές ζώνες στη Συρία για να ενισχύσει το εμπόριο
Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κω – ευχαρίστησε τον διοικητή και τους εργαζόμενους
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αποκτά 13 δικούς της μικροδορυφόρους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέρδη 24 δισ. δολαρίων για τους short sellers στο λογισμικό εν μέσω κατάρρευσης των μετοχών
- Ανησυχεί ο Γκουτέρες για κατάρρευση της Κούβας λόγω έλλειψης πετρελαίου
- Reuters: Στη Μόσχα κορυφαίος διπλωμάτης του Μακρόν για συνομιλίες με Ρώσους αξιωματούχους
- Συρία: Πέντε αμερικανικές επιθέσεις κατά στόχων του ISIS
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.