ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 30.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της ALTER EGO MEDIA στην τιμή των 5,19 ευρώ προχώρησαν ο CEO της εταιρείας, Ιωάννης Βρέντζος, και η σύζυγός του, ένδειξη της εμπιστοσύνης του στις προοπτικές της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ALTER EGO MEDIA, βάσει σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε την 5.8.2025, την 4.8.2025, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ιωάννης Βρέντζος και το πρόσωπο που διατηρεί στενούς δεσμούς με αυτόν (σύζυγος), κα Δέσποινα Παπαϊωάννου, απέκτησαν, ως συνδικαιούχοι σε Κοινή Επενδυτική Μερίδα (ΚΕΜ), μέσω αγοράς στο Χρηματιστήριο Αθηνών, 30.000 κοινές ονομαστικές μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας, συνολικής αξίας 155.970 ευρώ.
Η μετοχή της ALTER EGO MEDIA έκλεισε σήμερα, 5 Αυγούστου 2025, στα 5,29 ευρώ με άνοδο 1,73%, σε υψηλό 52 εβδομάδων, και με ενδοσυνεδριακό υψηλό στα 5,32 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
ΕΧΑΕ: Με ποσοστό 4,53% το αμοιβαίο κεφάλαιο της Capital
Tesla: Συνεχίζεται η «ελεύθερη πτώση» στις πωλήσεις στην Ευρώπη – Πεδίο λαμπρό για την BYD
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σλοβακία: Βάζει πλαφόν στα βενζινάδικα και κατηγορεί την ΕΕ ότι αφήνει τις χώρες «στο έλεος της πετρελαϊκής κρίσης»
- HSBC: Αύξηση στόχου για τον Stoxx 600 στις 680 μονάδες, με περιθώριο ανόδου 7% έως το τέλος του 2026
- Θεοδωρικάκος: Πάνω από 300 εκατ. ευρώ για ερευνητικές υποδομές – «Το πραγματικό κόστος στέγασης δεν αποτυπώνεται στις στατιστικές»
- ΟΗΕ: Ρούμπιο και Λαβρόφ συναντήθηκαν στο περιθώριο της Γενική Συνέλευσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.