ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελευσίνα, μετά από αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο.
Το ελικόπτερο τύπου Erickson που συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο κατέπεσε, στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σώοι είναι οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο με τρία άτομα να φαίνονται να κολυμπούν και να προσπαθούν να βγουν στην ακτή.
Τα αίτια που οδήγησαν στην προσθαλάσσωση είναι μέχρι στιγμής άγνωστα.
Το ελικόπτερο, που είναι μισθωμένο επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Ημερος Τόπος του Ασπροπύργου, σε χαμηλή βλάστηση.
Διαβάστε επίσης:
Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση – Επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα και 2 ελικόπτερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΒ: Ελλάδα και Γαλλία ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία για μια πιο ισχυρή και ανταγωνιστική Ευρώπη
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Το Holy Llama και τα σχέδια για επέκταση στο εξωτερικό
- Elounda Hills: Υπογραφή Συμβάσεων ECI με AKTOR και Δομική Κρήτης
- Νέα απάτη: Άτομα παριστάνουν υπαλλήλους του ΥΠΑΑΤ και ζητούν προσωπικά στοιχεία για τον αφθώδη πυρετό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.