ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόλυτη αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Formula 1 γνώρισαν οι δύο πιλότοι της McLaren F1 Team, Lando Norris και Oscar Piastri, στο McLaren Racing Live που διοργανώθηκε το διήμερο 2-3 Ιουλίου στην Trafalgar Square στο Λονδίνο, λίγο πριν το Grand Prix του Silverstone όπου πέτυχαν το 1-2.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη McLaren Racing σε συνεργασία με τη μητρική του ΟΠΑΠ, Allwyn, η οποία είναι Official Partner τόσο της McLaren F1 Team όσο και της Formula 1. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο γκαράζ της McLaren F1 Team, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε προσομοιωτές αλλά και να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά μονοθέσια της ομάδας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ΟΠΑΠ εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τον CEO της McLaren Racing, Zak Brown, και τον Team Principal της McLaren F1 Team, Andrea Stella, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συνεργασία με την Allwyn και αποκάλυψαν το… μυστικό της επιτυχίας της ομάδας. Παράλληλα, μέσω της κάμερας του ΟΠΑΠ, δ
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
F1: Στο μυαλό του Μαξ Φερστάπεν
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον €13 εκατ. απόψε στις 22:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.