To Αυστριακό GP εξελίχθηκε σε περίπατο για τις McLaren με το Νόρις να παίρνει την 3η του φετινή νίκη μειώνοντας τη διαφορά της βαθμολογίας στους 15 βαθμούς. Ο Βρετανός ήταν αλάνθαστος και ταχύτατος όλο το Σαββατοκύριακο και ωφελήθηκε επιπλέον από τη σύγκρουση των Φερστάπεν Αντονέλι, αλλά και τις εντολές που έδωσε η McLaren στον Πιάστρι να μην ρισκάρει προσπαθώντας να περάσει μπροστά.














Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς επτά ελληνικές ομάδες μετατρέπουν το Μουντιάλ 2026 σε έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ
- Bras de fer Άδωνι Γεωργιάδη – Ο. Παπαδημητρίου για φάρμακο και καινοτομία: «Καμία εταιρεία δεν θα καταστραφεί στην Ελλάδα», λέει ο Υπουργός
- Με 4 exits και 3 ολοκληρωμένες επενδύσεις κλείνει το 2026 για την Dimand
- «Ακάλυπτη επιταγή» Τσάφου στη βιομηχανία – Έξαλλοι οι βιομήχανοι για τις φρούδες ελπίδες των αντισταθμίσεων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
ΔΕΘ: Νέο πακέτο παρεμβάσεων μετά τα 300 ευρώ – Στο τραπέζι η έκτακτη ενίσχυση να φτάσει έως μισή σύνταξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.