ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αφού περάσαμε από μία σφαίρα συνομωσιολογίας, το θέμα των Τεμπών επανέρχεται στο δυστύχημα, αυτό καθ’ αυτό» ανέφερε νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης.
Σχολιάζοντας τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι «υπήρξε από τη μία πλευρά, μία ψύχραιμη τοποθέτηση, μακριά από κάθε τάση συγκάλυψης και ποινικού λαϊκισμού και από την άλλη πλευρά, η δημαγωγική προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ και η εσχάτη τερατολογία από την ετερόκλητη συμμαχία των μικρότερων κομμάτων».
Ο κ. Χατζηδάκης απηύθυνε έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάτσουν και να συζητήσουν σοβαρά στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης, ώστε να υπάρξει μία ρύθμιση για την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη δέσμευση της κυβέρνησης να ακούσει και τις δικές τους προτάσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΙΕΛΚΑ: «Όχι» στις διακοπές για το καλοκαίρι του 2025 λέει το 52% των Ελλήνων – MononewsTV
Προς κατάργηση η καταβολή προσωρινής σύνταξης μετά από 4 χρόνια
Bloomberg: Πιθανό χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν τις επόμενες ημέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LVMH: Οι σαμπάνιες Moët & Chandon και τα αρώματα Dior έφεραν απροσδόκητη άνοδο στις πωλήσεις τρίμηνου για τον ομίλο
- Γ. Στάσσης: Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου
- Ρόδος: Εγκεφαλικά νεκρό το 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε χωρίς αισθήσεις σε πισίνα ξενοδοχείου
- Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η σιωπή του πρώην αντιπροέδρου Ζερβού, είναι παραδοχή ενοχής
