ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόταση της κυβέρνησης δεν βοηθά στην αναζήτηση της ευθύνης, τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεόφιλος Ξανθόπουλος κατά τη συζήτηση επί των προτάσεων των κομμάτων για σύσταση προκαταρκτικών επιτροπών στην υπόθεση των Τεμπών.
Η λογική ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και μόνο ο Κ. Αχ. Καραμανλής είναι αδιέξοδη, είπε ο κ. Ξανθόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι η στάση του Χρ. Σπίρτζη, που ζητά «διακαώς» να ελεγχθεί, «διαφοροποιεί το ήθος, την ποιότητα και το πως αντιμετωπίζει κάθε πολιτικό άνδρας την ευθύνη του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο».
«Εμείς», είπε ο κ. Ξανθόπουλος, «έχουμε μία πρόταση, που τεκμηριώνει νομικά το ενδεχόμενο αναζήτησης και διερεύνησης ευθυνών». «Θεωρούμε ότι η πρόταση της κυβέρνησης κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας δεν βοηθάει στην αναζήτηση της ευθύνης. Προσφέρει ένα, ακόμα άλλοθι σε αυτούς που διέπραξαν τα αδιανόητα και τους καλύπτει, απονομιμοποιεί περαιτέρω το πολιτικό σύστημα στην συνείδηση της κοινωνίας, και σας καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, το σώμα να εκφραστεί, να ψηφίσει κατά πρόσωπο και κατά αδίκημα, και εκεί θα αναμετρηθούμε όλοι» ανέφερε.
Διαβάστε επίσης:
Volvo EX90: Πρωτόγνωρη τεχνολογία ήχου
ΥΠΕΝ: Ευρωπαϊκοί πόροι €15 εκατ. για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.