ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το θρίλερ της Coca Cola, talk of the town Περιστέρης και ΓΕΚ, οι νέες business των Λασκαρίδη-Κόκκαλη, η δωρεά Μαρτίνου στο Πατριαρχείο, τα γαλάζια αρνάκια του ΚΜ, ο Δένδιας και ο Άδωνις, και ο Τάκης Κανελλόπουλος στο My Story
Στη 13:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην Βουλή στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και λοιπές διατάξεις», μετά από ομιλία του σε συζήτηση με τον Amit Sood, διευθυντή του πολιτιστικού ιδρύματος της Google, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Greek Art Now» στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Στο σχέδιο νόμου, παράλληλα έχει κατατεθεί για συζήτηση και ψήφιση υπουργική τροπολογία με διατάξεις που αφορούν την διευκόλυνση της αποστολής κατ’ οίκον φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων για θεραπεία σοβαρών ασθενειών από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας. Επίσης, η τροπολογία έχει ακόμη δύο διατάξεις που αφορούν την ανανέωση συμβάσεων ΙΔΟΧ στον τομέα φύλαξη του ΟΣΕ και στον ΟΑΣΘ, καθώς και την συντήρηση και αναβάθμιση υφιστάμενου δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμης.
Το νομοσχέδιο εισάγεται στην Ολομέλεια μετά την κατά πλειοψηφία ψήφισή του από τις Επιτροπής Παραγωγής-Εμπορίου και Οδικής Ασφάλειας. Υπέρ του σχεδίου νόμου στις συνεδριάσεις της Επιτροπής ψήφισε η ΝΔ, το ΚΚΕ καταψήφισε, ενώ όλα τα άλλα κόμματα επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν σήμερα στην Ολομέλεια.
Κατά την σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να ζητήσουν να εγγραφούν για να τοποθετηθούν αρκετοί βουλευτές, και για αυτό υπάρχει πρόβλεψη εάν χρειαστεί η συζήτηση και η ψήφισή του να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης έχει επιφυλαχθεί να καταθέσει νομοθετικές βελτιώσεις στο νέον ΚΟΚ, σύμφωνα με τις προτάσεις που έγιναν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής από κόμματα και φορείς.
Διαβάστε επίσης
Το παρασκήνιο της επιλογής Σκρέκα στη θέση του γραμματέα της ΝΔ και η ομάδα κρούσης της Πειραιώς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρόφιμα: Σε υψηλό τριετίας οι παγκόσμιες τιμές – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη άνοδος
- Wyndham Hotels: Ανάπτυξη ρεκόρ με περισσότερα από 869.000 δωμάτια και περισσότερα από 2.200 ξενοδοχεία παγκοσμίως
- Platinum, Gold και Bronze βραβείο για την ΙΚΕΑ στα Promotional Marketing Awards 2026
- Τσερνόμπιλ: Μεγάλη φωτιά στην απαγορευμένη ζώνη μετά από πτώση drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.