ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Απλό θεατή των εξελίξεων με αρνητικές συνέπειες για τα εθνικά μας συμφέροντα» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, απαντώντας στην συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ΕΡΤ.
Ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης «έσπευσαν να αξιοποιήσουν πολιτικά ένα ζήτημα με βαθιά θρησκευτική και εθνική σημασία. Αυτό δεν είναι σοβαρή στάση». Ταυτόχρονα υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός ήταν απέναντι στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Ο κ. Ανδρουλάκης στις 6:30 το απόγευμα είχε ήδη ανακοινώσει ότι είναι “βαθύτατα εκτεθειμένη” η ελληνική κυβέρνηση, πριν ακόμα διαβάσει την απόφαση». Και όπως σκωπτικά δήλωσε, «μου θυμίζει τους προπονητές της εξέδρας. Χωρίς να έχουν εικόνα ή πληροφόρηση, κρίνουν, δημιουργώντας σύγχυση και ανησυχία στον κόσμο. Η πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι».
Ο κ. Τσουκαλάς ανέφερε απαντώντας: «Πριν βιαστεί ο κ. Μαρινάκης να μιλήσει για «προπονητές εξέδρας», θα περιμέναμε να βρει μια λέξη για τον Πρωθυπουργό που δυστυχώς δεν είναι ούτε παίκτης ούτε προπονητής, αλλά απλός θεατής των εξελίξεων με αρνητικές συνέπειες για τα εθνικά μας συμφέροντα».
Διαβάστε επίσης:
Συρία: Ο ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας υπόσχεται να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της χώρας από τη Δαμασκό
Χαμάς: Απάντησε στην πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Alpha Bank, Πειραιώς, LAMDA, Motor Oil, ΟΠΑΠ, Apple, Amazon, Tesla
- Παναγιώτα Διαμαντή: Πώς το όραμα μιας δασκάλας δίνει «Νέα Ζωή στο Χωριό» και σώζει σχολεία
- Ο πρίγκιπας Άντριου, ο Ρουβίκωνας και οι πέφτουλες
- Ευρωπαϊκό Δικαστήριο & κράτος δικαίου: Γιατί η Ελλάδα καταδικάζεται συνεχώς για τις ίδιες παραβιάσεις – Σε ποια θέση βρίσκεται
