ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι διακοπές της Νατάσας Καλογρίδη στο νησί της Κρήτης συνεχίζονται. Το ίδιο και ο «βομβαρδισμός» των social media με φωτογραφίες και βίντεό της.
Αυτή τη φορά η ηθοποιός έβαλε ένα σέξι μαγιό, και καπέλο που θυμίζει καπετάνισσα και έπιασε το τιμόνι σκάφους.
Η ίδια μαζί με την παρέα της επρόκειτο να επισκεφθεί τη Σπιναλόγκα. Δείτε τη σέξι καπετάνισσα Νατάσα Καλογρίδη!
Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ηθοποιός ανέβασε βίντεο από δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο τυλιγμένη με μια λευκή πετσέτα και περιποιείται τον εαυτό της.
Σε ένα όμορφο περιβάλλον, με ωραία έπιπλα και χαμηλό φωτισμό, η ίδια εμφανιζόταν να βάζει ενυδατικές κρέμες στα πόδια της ενώ την στιγμή που σήκωνε το πόδι, άνοιγε η πετσέτα και γινόταν ένα αποκαλυπτικό ατύχημα!
Το συγκεκριμένο βίντεο που ανήρτησε η Νατάσα και πάλι προκάλεσε πανικό, με τα likes να πέφτουν… βροχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βουτσάς έξαλλος με Ρεπούση: Δεν είναι συνωστισμός μα…σμένη, 350.000 σφάχτηκαν μεταξύ τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καβγάδες της Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ και τα κόλπα του Σακελλάριου για να τους φέρει πιο κοντά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ε. Αγαπηδάκη: Η τελευταία δραματική κουβέντα του μετανάστη- Έχε στο νου σου την μανα μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Ο πρόεδρος Ματαρέλα ζήτησε να γίνει σεβαστή η Ολυμπιακή Εκεχειρία
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
- Ο Μαχμούντ Αμπάς προκήρυξε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές για το Εθνικό Παλαιστινιακό Συμβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.