• LIFE&STYLE

    Η Νατάσα Καλογρίδη στο Project Runway Greece – Ποιος αποχωρεί σήμερα; (video)

    αραβανη


    Ανατρέπονται τα δεδομένα στο Project Runway Greece, καθώς αυτή τη φορά οι ίδιοι οι σχεδιαστές θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος διαγωνιζόμενος που θα πει «αντίο» στο παιχνίδι και τα 50.000 ευρώ. Οι τρεις ομάδες θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους στην πασαρέλα και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποια είναι η νικήτρια ομάδα, ενώ τα μέλη της θα δώσουν την ασυλία σε αυτόν που πιστεύουν ότι την αξίζει.

    Στη συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων με τη χαμηλότερη βαθμολογία πρόκειται να αποφασίσουν με την ψήφο τους ποιος είναι ο σχεδιαστής που πρέπει να αποχωρήσει.

    Η συνεργασία των σχεδιαστών φέρνει εντάσεις, καθώς κάποιοι δουλεύουν για την ομάδα, παραμερίζοντας τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, ενώ άλλοι έχουν στόχο κυρίως την προσωπική τους προβολή.

    Στην πέμπτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής κάθεται μία ηθοποιός με πολύ έντονη προσωπικότητα και ιδιαίτερο στυλ, η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, σπούδασε σχέδιο μόδας και μάλιστα, απέσπασε βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού της Αυστραλίας.

    Δείτε το trailer:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Κύπρο ταξιδεύουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Karl Lagerfeld φωταγώγησε τα Ηλύσια Πεδία για τα Χριστούγεννα



    ΣΧΟΛΙΑ