ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άρση της ασυλίας της Έλενας Ακρίτα εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από μήνυση του Γιώργου Γεραπετρίτη, με φόντο την κοινοποίηση ανάρτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που άφηνε αιχμές για εμπλοκή του στην υπόθεση Μίχου.
Τον Παύλο Πολάκη έχει μηνύσει η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση για τα όσα είχε καταγγείλει για τη δραστηριότητά της στο Ινστιτούτο «Prolepsis»
Ο ίδιος έγραψε χθες στο προσφιλές του facebook, πως «η δική μου μηνυτήρια αναφορά είναι σε κάποιο συρτάρι την Οικονομικής Εισαγγελίας μέχρι σήμερα!!! Η μήνυση της Λινού έφτασε στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία μου!! Η μήνυση που κατατέθηκε ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! ΣΑΠΙΛΑ; ΝΑΙ ! Έντιμη Ελλάδα η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!! Στα χέρια του λαού στις επόμενες εκλογές το κλειδί!!».
Σημειωτέον, πως ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση δήλωσαν «παρών», ενώ τα υπόλοιπα κόμματα υπερψήφισαν την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Στις 23 Οκτωβρίου η κρίσιμη Γενική Συνέλευση για τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings
- CNN: Ο Τραμπ προορίζει τον Τζέι Κλέιτον για «τσάρο» της τεχνητής νοημοσύνης
- Intertech: Εξαγοράζει το 100% της Γραφοτεχνικής έναντι €3,28 εκατ.
- Τραμπ: Η Ευρώπη θα διαθέσει τεράστιο μέρος από τα αποθέματά της σε ντίζελ – Έως 100 εκατ. βαρέλια στην αγορά από τη G7
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.