ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μιλένα Αποστολάκη για κόκκινα δάνεια: Η εφαρμογή της απόφασης του Άρειου Πάγου δεν είναι θέμα επιλογής
Νέα δίκη για τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού “δείχνει” στον Γιάννο Παπαντωνίου αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Ο Αχιλλέας Ζήσης ζητά την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, κρίνοντας ότι το σκεπτικό της δεν είναι επαρκώς αιτιολογημένο.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε κριθεί προφυλακιστέος για αυτή την υπόθεση που αφορούσε ξέπλυμα μαύρου χρήματος από μίζες -κατά το κατηγορητήριο- για τον εκσυγχρονισμό 6 φρεγατών. Συγκατηγορούμενοι του ήταν η σύζυγος του και ένας φίλος του.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκρινε πως η απαλλακτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών είναι ανεπαρκώς αιτιολογημένη ενώ φέρεται να κάνει λόγο και για εσφαλμένη ερμηνεία νομικών διατάξεων.
Για το εάν θα αναιρεθεί ή όχι η αθωωτική απόφαση θα το αποφασίσει το αρμόδιο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Διαβάστε επίσης
Κεραμέως: Στις ΗΠΑ η επόμενη στάση του “Rebrain Greece” για τον επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού
Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας: Συμμαχία κατά του «εκφοβισμού» του Τραμπ ζητεί ο Σι από την ΕΕ
ΤτΕ: Μείωση στο 4,70% στην «ψαλίδα» επιτοκίων καταθέσεων και δανείων τον Μάρτιο (πίνακες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στη Γενεύη, με επιθέσεις κατά γραφείων του ΟΗΕ
- Ρωσία-ΗΠΑ: Πούτιν και Τραμπ συμφώνησαν ότι Αμερικανοί απεσταλμένοι θα επισκεφθούν «σύντομα» τη Ρωσία, σύμφωνα με την Μόσχα
- Τραμπ στο Axios: Μια συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί «σε λίγες ώρες» (upd)
- F1 Βαρκελώνη: Ιστορική νίκη Χάμιλτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.