ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης και, ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, κατέσβησαν νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, την μικρής έκτασης εστία που ξέσπασε σε ακινητοποιημένο λεωφορείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.20 το πρωί, όταν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ είδαν καπνούς στο πίσω μέρος ακινητοποιημένου λεωφορείου. Αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική, ενώ η ομάδα πυρασφάλειας έσπευσε στο σημείο με πυροσβεστήρες, κινητή δεξαμενή νερού και αυτόνομη πυροσβεστική μονάδα και έθεσαν αμέσως υπό έλεγχο τις φλόγες.
Η πυροσβεστική κατέφθασε τα επόμενα λεπτά και πιστοποίησε την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο όχημα δεν εκτελεί συγκοινωνιακό έργο και βρίσκεται παροπλισμένο στο αμαξοστάσιο. Για τα αίτια της φωτιάς αναμένεται πόρισμα από την πυροσβεστική.
Διαβάστε επίσης:
Οι πιο καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες γίνονται πραγματικότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγές Reuters: Απίθανο να στείλουν Tomahawk οι ΗΠΑ στην Ουκρανία
- Βενεζουέλα: Kαταγγέλλει «απειλητικές» πτήσεις αμερικανικών μαχητικών
- Πατέρας της 28χρονης στην Άρτα: «Είχε αποβάλει, είχε κάνει ξανά αυτή την αντιβίωση»
- Νετανιάχου: Συγχαρητήρια στις ναυτικές δυνάμεις του Ισραήλ για την αναχαίτιση του στολίσκου για τη Γάζα
