Καμία αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δεν θα υπάρξει – ούτε τώρα ούτε καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου – όπως ανακοίνωσε από την Σύρο ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας.
Πηγ’ες του υπουργείου Ναυτιλιας, αναφέρουν ότι λόγω της υποχρέωσης από την ΕΕ, να χρησιμοποιούν όλα τα πλοία από την 1η Μαΐου «πράσινο» καύσιμο, που είναι πιο ακριβό, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες είχαν προαναγγείλει από σήμερα αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων κατά 12%- 15%.
Προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές και να μη γίνουν οι παραπάνω αυξήσεις, η κυβέρνηση προχώρησε σε μείωση των λιμενικών τελών κατά 50%. Έτσι επιτεύχθηκε ο στόχος να μη γίνουν οι αυξήσεις που θα ίσχυαν από σήμερα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Τι πυροδοτεί η συμφωνία ΗΠΑ -Ουκρανίας για τα ορυκτά – Γιατί είναι σημαντική
Πότε θα εφαρμοστεί ο νέος δείκτης μεταβολής μισθών- Πώς θα αυξάνονται συντάξεις και εισφορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρον: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Πιερρακάκης: Βασική μας προτεραιότητα οι πολίτες και η οικονομία – Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος
- ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Υποβλήθηκαν 24.408 αιτήσεις για τις 1.696 θέσεις στο ΕΣΥ – Οι πιθανότητες επιτυχίας
- Politico για Σύνοδο Κορυφής: «Ανήμποροι» οι ευρωπαίοι ηγέτες απέναντι στους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.