ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης στο KIDS SAVE LIVES: Δημιουργείται μια κουλτούρα αλληλεγγύης και μια αίσθηση ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής
Για την Τήνο ταξίδεψε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει στο εξοδικό του τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά του.
Ο πρωθυπουργός ταξδεψε με το πλοίο της γραμμής για το νησί των Κυκλάδων, συνομιλώντας χαμογελαστός με συνεπιβάτες του και όντας σε χαλαρή διάθεση.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη του Πάσχα, ενώ το επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23 Απριλίου 2025.

Διαβάστε επίσης
Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία της οικογένειας Σάραντη εξαγοράζει τη Δωδώνη
Κικίλιας: «Έλεγχοι στις ΜΚΟ και αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο»
Σύσκεψη για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την αντιπυρική περίοδο 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.