ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό σε διευρυμένο σχήμα, που συγκαλεί ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο Παλάτι των Εθνών, την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
Στην άτυπη συζήτηση συμμετείχαν οι επικεφαλής των πέντε αντιπροσωπειών: ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για Ευρωπαϊκά Θέματα Στίβεν Ντόιτι.
Στη συνέχεια ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΟΚ: Ομολογία της αποτυχίας της κυβέρνησης στις Μεταφορές και τις Υποδομές
Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με Στάρμερ πριν την συνομιλία Τραμπ – Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριμαία: Διακοπή διάθεσης καυσίμων μετά από ουκρανικά πλήγματα σε υποδομές
- EKO Acropolis Rally: Ολοκλήρωσαν τις δοκιμές οι «Flandy» – Στεφανής
- Το δολάριο εκτινάσσεται μετά τη σκληρή στάση της Fed
- Το Ιράν ξαναγεμίζει τα supertanker μετά την Ελβετία – 6 εκατ. βαρέλια ιρανικού πετρελαίου εξέρχονται από το Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.