ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο ΝΑΤΟ μετά το χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – Θα γίνει η συνάντηση με τον Ερντογάν;
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών, το πρώτο που επισκέπτεται μετά τον ανασχηματισμό, όπου τον υποδέχθηκε ο νέος υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Βλέπω πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα τα πούμε σε λίγο», είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους,
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά σήμερα κύκλο περιοδειών στα υπουργεία. Αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και την Τετάρτηστα υπουργεία Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στη νέα του θέση στο Υπουργείο οικονομικών βρέθηκε από νωρίς ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας για ένα Υπουργείο που στόχο έχει να είναι στο πλευρό των πολιτών.
«Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό υπουργείο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και νομίζω ότι το στοίχημα είναι ξεκάθαρο. Με αναπτυξιακές πολιτικές να φτάσουμε και να ενισχύσουμε κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και μετά από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό» ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στις δηλώσεις έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, όπου αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγώ με τη Γιώτα το κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα και τέσσερις αν χρειαστεί
Δοξιάδης: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην αποδεχθεί την παραίτηση μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 23 έως 27 Ιουνίου
- Λιμάνι Βόλου: Ευρεία σύσκεψη φορέων στον ΟΛΒ για τα απόβλητα σε τμήμα του θαλάσσιου πυθμένα
- Γιατί οι διεθνείς αγορές αγνοούν τα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν – Το χειρότερο σενάριο
- Οι τελευταίες εκθέσεις για Qualco, Autohellas, Cenergy και ΕΛΠΕ
