ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Meta: Κινδυνεύει με πρόστιμο έως και 6% του τζίρου της – Η ΕΕ την κατηγορεί για «εθιστικό» σχεδιασμό σε Instagram και Facebook
«Τα πράγματα είναι πολύ απλά… με τη Γιώτα θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί… μέχρι να το κάνουμε σωστά!», είναι η λεζάντα που συνοδεύει ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου.
«Λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας ομολογήσουμε κάτι με τη Γιώτα. Εγώ με τη Γιώτα το κάνουμε τρεις φορές την ημέρα. Και τέσσερις αν χρειαστεί», λέει αρχικά στο βίντεο ο κ. Χαρδαλιάς, με τη σύζυγό του να του απαντά: «Καλά κόψε κάτι».
«Όχι, τι να κόψω; Τρεις και τέσσερις και πέντε», επιμένει ο περιφερειάρχης.
«Σιγά μην είναι και 45», λέει η κ. Παναγιωτοπούλου γελώντας.
Ο υπόλοιπος διάλογός τους έχει ως εξής:
«Τώρα αλήθεια θες να κάνουμε αυτή τη συζήτηση;»
«Νίκο δεν είναι θέμα ποσότητας, είναι θέμα ποιότητας.»
«Τώρα να βάζεις θέματα ποιότητας σε μένα; Έχει κάποιο παράπονο; Δηλαδή έχεις να μου πεις κάτι;»
«Κοίτα, θα σου το πω πολύ γλυκά γιατί μας βλέπει και κόσμος. Κάποιες φορές δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο. Είναι σαν να μην ξέρεις τι κάνεις.»
«Εγώ; Τώρα με πληγώνεις με αυτό που λες. Αλλά οκ, έχει τον νου σου, την επόμενη φορά θα βάλω τα δυνατά μου.»
«Για να δούμε.»
Το βίντεο τελειώνει με τη λέξη: Συνεχίζεται…
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Προφανώς, το μήνυμα δεν αφορά την προσωπική σχέση του ζευγαριού, αλλά πολύ πιθνόν να αναφέρεται σε κάποια ενέργεια της περιφέρειας Αττικής, η οποία αυτή την περίοδο προβάλλεται και με teaser τρόπο διαφήμισης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Αναμένουμε…
Διαβάστε επίσης:
Δοξιάδης: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην αποδεχθεί την παραίτηση μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο «κόκκινο» ΗΠΑ-Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν πλοίο με κυπριακή σημαία και έκλεισαν το Ορμούζ – Αγνοείται ένα μέλος του πληρώματος
- Γιάννης Μουτζούρης και Βαρβάρα Θεοδωρίκα: Λαμπερός γάμος στο Island (φωτογραφίες)
- Λίλιαν Βιλδιρίδη στο mononews: Προσλήψεις, κίνητρα και ψηφιακός μετασχηματισμός στο επίκεντρο του ΕΣΥ
- Ο Μυστακίδης… τρελάθηκε και σαρώνει τα πάντα με τον ΠΑΟΚ: Έκανε «Μίδα» τον Όσμαν και θέλει Τολιόπουλο και Ντόρσεϊ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.