Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στην 26χρονη Κατερίνα Χαραμάρα που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στην Κύμη Ευβοίας. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία, στην Πύλο Μεσσηνίας, όπου έγινε η κηδεία της άτυχης κοπέλας.
Η 26χρονη Κατερίνα, κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά, διέμενε για αρκετά χρόνια στην Πάτρα όπου και σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Τον τελευταίο καιρό είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.
Ακόμη, στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών, ενώ στο τροχαίο «έφυγαν» οι Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής.
Πηγή φωτογραφιών: tempo24.gr, tvstar.gr, lamiareport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της άτυχης Κατερίνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το χάος γύρω από το Brexit μπορεί να αποβεί μοιραίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Πόσα SMS θα σταλούν σήμερα – Η παρουσίαση στον πρωθυπουργό
- Ο αόρατος γίγαντας του real estate: Πώς ο Mr Zara χτίζει τη δική του, παγκόσμια αυτοκρατορία στα ακίνητα
- Ασφαλιστικές: Εντείνονται οι πιέσεις κατά των ιδιωτικών κλινικών για το κόστος υγείας
- Ο Τραμπ απειλεί, οι αγορές περιμένουν: Δασμοί, πληθωρισμός και τραπεζικά αποτελέσματα στο ραντάρ των επενδυτών
