Tην εγκατέλειψε στην κυριολεξία στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως αυτή δεν τα έβαψε μαύρα, αντιθέτως γύρισε τον κόσμος! Ο λόγος για την 30χρονη βρετανίδα Katie Colins, οι οποία μόλις ενημερώθηκε από τον μέλλοντα γαμπρό, ότι ο γάμος δεν θα γίνει, παραιτήθηκε από τη δουλεία της, πούλησε όλα της τα υπάρχοντα και έκλεισε εισιτήριο για την νοτιοανατολική Ασία.
Σήμερα η Κatie έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με εκδοτικό οίκο για να γράψει τις περιπέτειές της σε βιβλίο κι έτσι έγινε συγγραφέας, αυτό που πάντα ονειρευόταν.
«Όλοι έλεγαν πόσο έχω τρελαθεί, ειδικά γιατί ποτέ μέχρι τότε δεν είχα ταξιδέψει μόνη μου», λέει σήμερα η Κέιτι που όσο ταξίδευε έγραφε σε μπλογκ και σήμερα το πρώτο της βιβλίο είναι ήδη έτοιμο.
Ζούσε σε ένα μικρό ψαροχώρι της Γαλλίας, όπου δίδασκε αγγλικά, όταν ακριβώς την ημέρα που θα ήταν η τρίτη επέτειος του γάμου της, έλαβε τηλεφώνημα που την ενημέρωνε για την συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάνη: Ομολόγησε 53χρονος πως σκότωσε τον αδελφό του – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Υπουργικό Συμβούλιο: Οι προτεραιότητες έως τις εκλογές στην ατζέντα της Δευτέρας
- Μη κρατικά πανεπιστήμια: Εξώδικο Λαζαράτου στην ΕΘΑΑΕ – Ζητά «πάγωμα» των πιστοποιήσεων
- Χρυσές λίρες: Οι ιδιώτες πούλησαν 21.014 στην ΤτΕ και αγόρασαν μόλις 2.706
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.