Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη είχαν ο Γενικός Γραμματέας της της Ομοσπονδίας Μεταφορών Πετρελαιοειδών και Γεωργίας της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Κύπρου (Ο.ΜΕ.ΠΕ.ΓΕ.-ΣΕΚ), Χαράλαμπος Αυγουστή, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Capt. Εμμανουήλ Τσικαλάκη.
Η συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου θεωρείται δεδομένη, τόσο για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των ναυτικών όσο και για την ανάδειξη της σημασίας του κλάδου.
Για τον σκοπό αυτό, η ΠΝΟ και η ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με απώτερο στόχο την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των ναυτικών, μέσω της υπογραφής Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων των δύο χωρών που απασχολούν Έλληνες και Κύπριους ναυτικούς.
Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι τα εργασιακά θέματα αποτελούν σταθερή προτεραιότητα για το Υπουργείο του, επισημαίνοντας ότι η ναυτιλιακή εμπειρία που διαθέτει και στις δύο χώρες θα του επιτρέψει να συμβάλει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Διαβάστε επίσης:
Όμιλος Qualco: Στρατηγική συνεργασία με την United Arab Bank στα ΗΑΕ
TMS Cardiff Gas (Γιώργος Οικονόμου): Προς πώληση πλοίο LNG 19 ετών αξίας $30 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μακρόν και τα υποβρύχια, η κρίσιμη Τετάρτη της ΝΔ, οι γκάφες του Μακάριου, η διπλή παρέμβαση της Ντόρας και τι συμβαίνει με τους Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα μπλε τιμολόγια με προσφορές και μηδενικά πάγια- Φθηνότερες οι «Φυσικό Αέριο» και ΔΕΗ
- Οι μυστικές κουβέντες του Στάσση, ο Τζαβέλλας και οι αντιεισαγγελείς των υποκλοπών, τι θα πει η Κοβέσι στον Φλωρίδη, το «όχι» από Σταθόπουλο στην πώληση της Nova, οι νέες business του Ιβάν, τα λάθη του ΜΜ και ο Μακάριος και ο εφοπλιστής (και όχι η Βίσση) που συζητάει με την JLO
- Το ΣτΕ βάζει φρένο στην ευθύνη μελών ΔΣ και εταίρων: Γιατί το Δημόσιο δεν θα μπορεί πλέον να διεκδικεί φορολογικά χρέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.