ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσκληση στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο(ΔΠΔ), απηύθυνε ο νικητής των γερμανικών εκλογών Φρίντριχ Μερτς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών, ο Νετανιάχου συνεχάρη τον Μερτς, ανέφερε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού προσθέτοντας ότι η πρόσκληση έρχεται «σε πείσμα της σκανδαλώδους απόφασης του ΔΠΔ να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό εγκληματία πολέμου».
Εκπρόσωπος του CDU επιβεβαίωσε ότι οι δύο ηγέτες μίλησαν τηλεφωνικά μετά τις εκλογές, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει την ουσία της συνομιλίας.
Διαβάστε επίσης:
Βίκτορ Όρμπαν: Συνεχάρη την ακροδεξιά Αλίς Βάιντελ και όχι τον Μερτς
Μαρία Συρεγγέλα: Η συγκέντρωση της Παρασκευής στη δίνη κομματικών στρατηγικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒMW: Επένδυση 300 εκ. σε νοημοσύνη που θα φτιάξει ΑΙ
- Bloomberg: Ποιες ευρωπαϊκές εταιρείες είχαν τις χειρότερες επιδόσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Sony: «Πιεστική» η νέα χρονιά από την ισχυρή πτώση των πωλήσεων του PS5 – Στήριγμα τα παιχνίδια και το «GTA VI»
- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο- Νέες ρυθμίσεις για το έργο επέκτασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.