ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.
Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Άνθρακες» τα 600 δισ. του Σώρρα – Ο Άρειος Πάγος «εξαφάνισε» την απόφαση που τον αναγνώριζε διαχειριστή τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικός σεισμός στα Δωδεκάνησα: Δύο νεκροί στην Κω και εκατοντάδες τραυματίες (pics – video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα αποκάλυψη από Βαρουφάκη για Τσίπρα: «Θα πετάξω έξω τον Στουρνάρα με τις κλωτσιές!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Νίκα: «Πάντα ήθελα να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία, όπως και η δική μου»
- Μέθοδοι πληρωμής στις online αγορές: Τι προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές
- Φαραντούρης: Το Βερολίνο πρέπει να εισπράξει ένα ηχηρό «όχι» απ’ την Αθήνα για συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE
- Θεσσαλονίκη: Ταξί συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα όπου επέβαιναν αστυνομικοί – Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο
