ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα επισκεφθεί στο Άμπου Ντάμπι τη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού IDEX & NAVDEX 2025, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Άμυνας & Ασφάλειας (HASDIG), καθώς και με εκπροσώπους αμυντικών εταιρειών και εταιριών αμυντικής τεχνολογίας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα ΗΑΕ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί σε λιμένα της περιοχής τη Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία συμμετέχει στην Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Star Bulk: Στα 27,05 ευρώ η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης στο Euronext Athens
- Qualco: Ανάπτυξη με όχημα το ανεκτέλεστο, τις εξαγορές και άνοιγμα σε νέες αγορές
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τον Ηλία Κασιδιάρη – Η διπλή στρατηγική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.