ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με το CNN της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκαν κάποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα της χώρας, ύστερα από απόφαση του πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι 15 υπουργοί παρέμειναν στις θέσεις τους, πέντε νέοι προστέθηκαν στο σχήμα ενώ άλλοι έξι άλλαξαν υπουργεία.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Γιλντιρίμ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να συζητήσουν για τον ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου.
https://twitter.com/CNNTURK_ENG/status/887633482977087489
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτη συνάντηση Γιλντιρίμ – Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλούν δίχως τέλος οι Τούρκοι: Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Παυλόπουλο από τη Χίο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μετά την Κύπρο προκαλούν και στο Καστελόριζο οι Τούρκοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ρωσία χτύπησε τρένο κοντά στα σύνορα με την Πολωνία – Είχαν περάσει πιο πριν ο Μπόρις Τζόνσον και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι
- Τραμπ: Μπορεί να παραμείνουμε στο Ιράν και να κρατήσουμε το πετρέλαιο όπως στη Βενεζουέλα
- Λυκοβρύση: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας δίπλα στη γέφυρα – Διεκόπη η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο κόσμος τον αποχαιρετά στην Αγία Τριάδα της Νίκαιας – Τραγουδούν με μία φωνή επιτυχίες του καλλιτέχνη (βίντεο + φωτογραφίες)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.