ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου βρήκε ουρές επειδή και οι τρεις φαρμακοποιοί δεν πήγαν στη δουλειά τους, δηλώνοντας ασθενείς.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης πήγε στο γραφείο του όπου και χτύπησε το τηλέφωνό του.
Μια κυρία τον ενημέρωσε ότι μαζί με άλλους ασθενείς με συνταγές βρίσκονταν έξω από το φαρμακείο, το οποίο παρέμενε κλειστό και διαμαρτυρήθηκε για την ταλαιπωρία.
Αμέσως, ο υπουργός Υγείας επικοινώνησε με τον ΕΟΠΥΥ, ζητώντας να μάθει τι έχει συμβεί.
Δείτε φωτογραφίες:

Όπως του είπαν μετά από σχετική έρευνα, το φαρμακείο δεν θα άνοιγε, καθώς οι τρεις φαρμακοποιοί ασθένησαν, αλλά δεν ενημέρωσαν κανέναν.

Τότε, ο κ. Γεωργιάδης έδωσε εντολή να βρεθεί στον χώρο κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα, αφού τα κλειδιά τα έχουν οι υπάλληλοι που είναι ασθενείς.
Ο ίδιος μετέβη στον χώρο, έχοντας μαζί του και καφέδες, συνάντησε τους ασθενείς και άρχισε να μαζεύει τις συνταγές, τις οποίες έδωσε στους υπαλλήλους. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και η διανομή των φαρμάκων.


Διαβάστε επίσης:
Ερευνα: Πώς τα φάρμακα για το αδυνάτισμα μειώνουν τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ και άλλες 41 παθήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chevron: Εκρηκτική άνοδος σε παραγωγή και κέρδη τριμήνου άνω των εκτιμήσεων
- Βιολάντα: Παραβάσεις και παραλείψεις από το 2020 είχε διαπιστώσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- ExxonMobil: Κέρδη άνω των εκτιμήσεων παρά τις χαμηλότερες τιμές αργού
- ΑΑΔΕ: Νωρίτερα φέτος οι αιτήσεις αναγνώρισης ανωτέρας βίας για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.