Μετά τη λήξη της 12χρονης συνεργασίας του με τη Mercedes στο τέλος του 2024, ο Χάμιλτον είναι τώρα έτοιμος να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο στη Scuderia Ferrari.
Ο Βρετανός έγραψε ένα μήνυμα στο οποίο αναλογίζεται τι μπορεί να φέρει το 2025, καθώς δεσμεύτηκε να το κάνει αξέχαστο: “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά. Μετακομίζοντας στη Scuderia Ferrari, υπάρχουν πολλά να σκεφτώ. Σε όποιον σκέφτεται την επόμενη του κίνηση το 2025: αγκαλιάστε την αλλαγή. Είτε αλλάζετε κλάδο, μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα ή απλά αναλαμβάνετε νέες προκλήσεις, να θυμάστε ότι η επανεκκίνηση είναι ισχυρή. Η επόμενη ευκαιρία είναι πάντα κοντά σας. Στην υγεία του 2025 – ενός έτους που θα αγκαλιάσουμε νέες ευκαιρίες, θα μείνουμε διψασμένοι για επιτυχία και θα προχωρήσουμε μπροστά με σκοπό. Ας το κάνουμε αξέχαστο. Andiamo”.

Ο Χάμιλτον πρόσθεσε επίσης το hashtag “new job” μαζί με emojis ενός κόκκινου αυτοκινήτου και μιας καρδιάς. Το μήνυμα σηματοδοτεί την αρχή της εποχής Ferrari για τον Χάμιλτον, καθώς ο 39χρονος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα σε μια κίνηση που σόκαρε τον κόσμο της F1 όταν ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024. Ενώ δεν είναι ακόμη σαφές πότε ο Χάμιλτον θα βρεθεί για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της Ferrari ο επικεφαλής της ομάδας Φρέντ Βασσέρ δήλωσε πρόσφατα: “Θα έχουμε μερικές ημέρες δοκιμών με πιο παλιά μονοθέσια και δοκιμή ελαστικών με την Pirelli [δοκιμή ελαστικών] πριν το Μπαχρέιν”. Το μονοθέσιο του 2025 της ομάδας θα αποκαλυφθεί στις 19 Φεβρουαρίου, μαζί με τα άλλα 9 στο «The O2» του Λονδίνου σε μια γιορτή για τα 75 χρόνια της F1. Οι δοκιμές εξέλιξης θα διεξαχθούν 26 – 28/2 στο Σακχίρ του Μπαχρέιν. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 16/3 από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Οι αγώνες θα μεταδίδονται απευθείας από το ΑΝΤ1+.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σε άνοδο οι τιμές με φόντο τον Λίβανο και την έκρηξη στο Ras Laffan
- Νόσος του κολυμβητή: Όταν το καλοκαίρι γίνεται επώδυνο για τα αυτιά
- Λαγοκέφαλος: Επικηρύσσεται από το ΥΠΑΑΤ – Στο τραπέζι ενίσχυση στα 5 ευρώ/κιλό για τους αλιείς
- Χρηματιστήριο: Κόβει μέρισμα η ΕΛΧΑ και βρίσκεται στο +5%, προς νέα υψηλά 18 ετών η ΔΕΗ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ένας Αρχοντικός γάμος στο Λαγονήσι, εγκαίνια στο Κολλέγιο Αθηνών, φιλανθρωπικό γεύμα για την ΕΛΕΠΑΠ, ένα βιβλίο για γυναίκες, επίδειξη μόδας στην συμπρωτεύουσα, Il Giardino Segretto, τo Vertigo Pool Club
Αλέξης Λέβεν-Μεντζελόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του Château Margaux μιλάει στο Mononews για την πολυτέλεια, την Ελλάδα και το μέλλον του κτήματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.