ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κρεμλίνο κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα ότι έδωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην Ουκρανία, τα οποία προέρχονται από κέρδη τα οποία παρήχθησαν από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ισοδυναμούν με κλοπή.
“Αυτά τα χρήματα μας έχουν κλαπεί. Και αυτά τα αποθεματικά που είναι μπλοκαρισμένα, έχουν επίσης μπλοκαριστεί εντελώς παράνομα. Αυτό είναι αντίθετο με όλους τους κανόνες και τους κανόνες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
“Τέτοιες παράνομες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς αυτού του δισεκατομμυρίου, μπορεί, φυσικά, μακροπρόθεσμα να αποτελέσουν λόγο για νομική δράση εκ μέρους μας. Και φυσικά θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας μας”.
Διαβάστε επίσης
Πώς Ιρανός μεγιστάνας στηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο με όπλα και πετρέλαιο
Ουκρανία: Η εμπλοκή Βορειοκορεατών στο Κουρσκ δεν έχει σημαντική επίδραση, λέει το Κίεβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΗΤΕΡΑ: Σύστησε Επιστημονική Επιτροπή Κύησης Υψηλού Κινδύνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
- Ο Τσέχος σαμποτέρ της Aegean, τα σχέδια του Χόλτερμαν, η γιορτή του Περιστέρη, το μαγικό ραβδί του Ορσέλ στην Alpha, το νέο Βατερλό της ACAG, τι συμβαίνει με τον Γεραπετρίτη και γιατί είναι happy ο Πιέρ
- Γιατί δέχθηκε συγχαρητήρια ο Δένδιας, η απίστευτη ατάκα του Αδωνι για την προσθετική μαλλιών, ποιους θα δει η Κοβέσι και γιατί δάκρυσε ο Νικήτας
- Όμιλος «Γλάρος»: Από την κουζίνα του Σκλαβενίτη στις αγορές του εξωτερικού
