ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η χρήση της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης (GenAI) στον χώρο εργασίας παγκοσμίως, αυξήθηκε θεαματικά, φτάνοντας στο 75% από μόλις 22% το 2023, με τα μεγαλύτερα ποσοστά υιοθέτησης να καταγράφονται στον τεχνολογικό κλάδο (90%), και τα χαμηλότερα στο δημόσιο και την κυβέρνηση (60%).
Αυτά τα ευρήματα προκύπτουν από την έρευνα Work Reimagined Survey 2024 της EY, η οποία συγκεντρώνει δεδομένα από 17.350 εργαζόμενους και 1.595 εργοδότες από 23 χώρες και 27 κλάδους της οικονομίας.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.