ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία έχει αποδείξεις ότι η Ρωσία προσπαθεί να χειραγωγήσει τους influencers στις ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών.
«Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η Ρωσία επίσης προσπαθεί να χειραγωγήσει τους influencers στις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας.
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και καλούμε τους δημιουργούς περιεχομένου και τους συνδρομητές τους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με αυτές τις απειλές στον δημόσιο μας διάλογο», δήλωσε ο Ζαν Νοέλ Μπαρό σε κοινοβουλευτική ακρόαση.
Η εφημερίδα Le Monde επικαλούμενη πηγή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών έγραψε σήμερα ότι περισσότεροι από 2.000 Ευρωπαίοι παραγωγοί περιεχομένου ήρθαν σε επαφή με άτομα που πρόσκεινται στις ρωσικές αρχές για να διαδώσουν φιλορωσική προπαγάνδα, εκ των οποίων 20, μεταξύ των οποίων εννέα Γάλλοι, δέχθηκαν να το πράξουν.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Επιβεβαιώθηκε η ετυμηγορία για Σαρκοζί – Θα φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι για ένα χρόνο
Γαλλία: Η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν προσβλέπει σε πρόωρες προεδρικές εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ λένε ότι μπορούν να «εξουδετερώσουν» το νησί Χαργκ του Ιράν ανά πάσα στιγμή
- HELLENiQ Energy: Αντικαθιστά τα φορτία από Ορμούζ με άλλους τύπους αργού
- Η Ακαδημία Αθηνών γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της
- ΗΠΑ: Ο στρατός έπληξε ένα σκάφος που λέει ότι εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στον Ειρηνικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.