ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξημένο πρωτογενές πλεόνασμα 7,5 δισ. ευρώ εμφάνισε ο Κρατικός Προϋπολογισμός σε ταμειακή βάση στο τέλος Νοεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2024, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 5,721 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 468 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 61,368 δισ. ευρώ, από 56.595 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 54.124 δισ. ευρώ, από 53.473 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2023.
Διαβάστε επίσης:
ΙΕΑ: Ρεκόρ θα σημειώνει η παγκόσμια ζήτηση για άνθρακα έως το 2027
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαήλ Ρασσιάς: Πώς είναι να μοιράζεσαι την ίδια κιμωλία με τον Τζον Νας
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.