ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αδιαχώρητο επικρατεί στις παραλίες της Αχαΐας σήμερα. Λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες, λίγο ο υπέρλαμπρος ήλιος, λίγο η ζεστή θάλασσα, οδήγησαν τους Πατρινούς αλλά και επισκέπτες της περιοχής να ξεχυθούν στις ακτές για μια ανάσα δροσιάς.
Αφήνοντας το κέντρο και κρατώντας έχοντας ανά χείρας τον εξοπλισμό θαλάσσης μικροί και μεγάλοι βγήκαν στις ακτές και απόλαυσαν την όμορφη μέρα.
«Highlights» αποτέλεσαν τα παιχνίδια, ρακέτες, φουσκωτά και μπάλες, απαραίτητα «αξεσουάρ» παραλίας!
Υπενθυμίζεται πως από την Τρίτη, νέο κύμα καύσωνα αναμένεται να «επισκεφθεί» τη χώρα και όσοι είναι τυχεροί και έχουν άδεια, θα μπορέσουν και πάλι να δροσιστούν, μεταβαίνοντας στην κοντινότερη ακτή.
Για τους υπόλοιπους… συστήνουμε υπομονή, κατανάλωση πολλών υγρών και αποφυγή της έκθεσής τους στον ήλιο ιδιαίτερα τις μεσημβρινές ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον Πύργο για μπάνιο και…. κρασάκι ο Τσακαλώτος: Έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαγανάς: Ανθρωποκτονία από πρόθεση η δολοφονία του 22χρονου για μια selfie
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα-καταπέλτης: Πέντε φορές περισσότερες οι πτωχεύσεις στην Ελλάδα τα έτη της κρίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας στο Τορόντο: Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ως βάση για τη δημιουργία σύγχρονων και ανθεκτικών υποδομών
 - Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Λάμψη χωρίς φρένο – Τι άρεσε και τι όχι στις δύο εμφανίσεις της
 - Alcohol Interlock: Η τεχνολογία στα λεωφορεία της ΟΣΥ που ενισχύει την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων από αλκοόλ (βίντεο)
 - Επίδομα θέρμανσης: Προθεσμία μέχρι 5 Δεκεμβρίου για αιτήσεις – Προκαταβολή έως 23 Δεκεμβρίου
 
                        
               
                        
                        
                        
