ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αδιαχώρητο επικρατεί στις παραλίες της Αχαΐας σήμερα. Λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες, λίγο ο υπέρλαμπρος ήλιος, λίγο η ζεστή θάλασσα, οδήγησαν τους Πατρινούς αλλά και επισκέπτες της περιοχής να ξεχυθούν στις ακτές για μια ανάσα δροσιάς.
Αφήνοντας το κέντρο και κρατώντας έχοντας ανά χείρας τον εξοπλισμό θαλάσσης μικροί και μεγάλοι βγήκαν στις ακτές και απόλαυσαν την όμορφη μέρα.
«Highlights» αποτέλεσαν τα παιχνίδια, ρακέτες, φουσκωτά και μπάλες, απαραίτητα «αξεσουάρ» παραλίας!
Υπενθυμίζεται πως από την Τρίτη, νέο κύμα καύσωνα αναμένεται να «επισκεφθεί» τη χώρα και όσοι είναι τυχεροί και έχουν άδεια, θα μπορέσουν και πάλι να δροσιστούν, μεταβαίνοντας στην κοντινότερη ακτή.
Για τους υπόλοιπους… συστήνουμε υπομονή, κατανάλωση πολλών υγρών και αποφυγή της έκθεσής τους στον ήλιο ιδιαίτερα τις μεσημβρινές ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον Πύργο για μπάνιο και…. κρασάκι ο Τσακαλώτος: Έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαγανάς: Ανθρωποκτονία από πρόθεση η δολοφονία του 22χρονου για μια selfie
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα-καταπέλτης: Πέντε φορές περισσότερες οι πτωχεύσεις στην Ελλάδα τα έτη της κρίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χάντερ Μπάιντεν: Η προεδρική χάρη, η μάχη με τις εξαρτήσεις και ο καρκίνος του πατέρα του
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 10 έως 14 Αυγούστου
- Φρουροί της Επανάστασης: Το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ δεν σχετίζεται με τις διαπραγματεύσεις Τεχεράνης και Ομάν
- Τουρκία: Περιορίζει τη διέλευση εμπορικών πλοίων προς τη Μαύρη Θάλασσα μετά τις επιθέσεις


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.