ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nέα αποκάλυψη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρώην πρόεδρος είχε ενημερώσει τον Μπρατάκο στο Μαξίμου για 9.309 «κόκκινα» ΑΦΜ
Λίγες μόλις ημέρες μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), ο Γιάννης Μπρατάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως είπε ο κ. Μπρατάκος, η συζήτησή του με τον πρωθυπουργό επικεντρώθηκε στις ευκαιρίες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στη σημασία της στενής συνεργασίας Πολιτείας και Επιμελητηρίου για τη στήριξη των επιχειρήσεων.
Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Μπρατάκου για τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη:
«Είχα την τιμή σήμερα να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εκλογών του ΕΒΕΑ.
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά και τη σημασία της στενής συνεργασίας Πολιτείας και Επιμελητηρίου για τη στήριξη των επιχειρήσεων».
Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου του ΕΒΕΑ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Σταθερός ο χρυσός μετά τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ
Δολοφονία CEO της UnitedHealthcare: Με όπλο – «αντίγραφο» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η δολοφονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΠΕ Σίνδου: Σε ύφεση η πυρκαγιά στην εταιρεία ανακύκλωσης
- FT: Πρόταση βόμβα από την Κομισιόν για φόρο στις μεγάλες επιχειρήσεις εντός της ΕΕ
- Warner Bros: Η καινούργια ταινία Superman έχει ήδη αποφέρει έσοδα 22,5 εκατομμύρια πριν το επίσημο ντεμπούτο
- Υπουργείο Εργασίας: Πληρωμές για 64.198 δικαιούχους από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα
