ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας
«Για τη Νέα Δημοκρατία τελειώνει η περίοδος της πολιτικής της “άνοιξης”.
Υπάρχει ένας κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος σήμερα και το ΠΑΣΟΚ σε αυτό το τοπίο είναι μία νησίδα σταθερότητας, την οποία έχουν ανάγκη οι πολίτες» τόνισε σήμερα ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Για τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Τσουκαλάς εκτίμησε πως «έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση, καθώς υπάρχουν φυγόκεντρες δυνάμεις. Μέχρι τώρα τους ένωνε η προοπτική διατήρησης της εξουσίας. Τώρα, όμως, η Νέα Δημοκρατία έχει πίεση και προς το κέντρο σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, γιατί εμείς είμαστε πια μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση που μπορεί να μιλήσει με τον μετριοπαθή κόσμο του κέντρου, εξού και η μεγάλη επίθεση που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, έχει πιέσεις και στα δεξιά της και αυτό φάνηκε και από το ότι ο πρωθυπουργός αγκάλιασε την ατζέντα Τραμπ και μίλησε για μειοψηφίες», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Συμπλήρωσε ότι «η κυβέρνηση επιδιώκει μια τεχνητή πόλωση γιατί βλέπει να αλλάζουν οι πολιτικοί συσχετισμοί στο χώρο του κέντρου. Επειδή αντιλαμβάνονται ότι το ΠΑΣΟΚ πια μπορεί να συνομιλήσει με τα ακροατήρια αυτά, υπάρχει ένα διάχυτο άγχος στη Νέα Δημοκρατία και ως εκ τούτου μας κάνει μία λαϊκίστικη επίθεση χωρίς επιχειρήματα».
Κατέκρινε την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «τυραννίας της μειοψηφίας», λέγοντας πως «όταν λες πως δεν θες την τυραννία της μειοψηφίας, καλό είναι να μην εκπροσωπείς μειοψηφίες, όπως οικονομικές ελίτ και να δεις τι θέλει η κοινωνική πλειοψηφία η οποία δεν μπορεί να αγοράσει τρόφιμα, να αντέξει τους λογαριασμούς του ρεύματος και να πληρώσει το ενοίκιο».
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να συνομιλήσει με στελέχη που αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσουκαλάς επανέλαβε ότι «δεν είναι ώρα για παρασκήνιο και παζάρια. Ο πρόεδρος είπε ότι είμαστε ανοικτοί σε πολιτική συζήτηση και συμφωνία με κάθε πολίτη και σε ουδέτερο χρόνο».
Διαβάστε επίσης:
Πορεία Πολυτεχνείου: Ξεκίνησε η πορεία των Φοιτητικών Συλλόγων – Προσαγωγές από την ΕΛΑΣ
Βοτανικός: Ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο
Στην Ελλάδα το νέο Citroen C3!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.