ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κύριος Πολάκης με το γνωστό αλαζονικό του ύφος ανακοίνωσε πως οι 2.000 σύνεδροι που έμειναν εκτός μπουζουξίδικου την Παρασκευή, δεν είχαν εκλεγεί» αναφέρουν πηγές από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.
«Η μη εκλεγμένη κόρη του (πρακτικά ΟΜ Μοσχάτου) που συμμετείχε ως σύνεδρος μπήκε από την μπροστά ή από την πίσω πόρτα;
Χρησιμοποίησε τον κωδικό Ζαχαρούλα;
Η «έντιμη Ελλάδα» που είναι το σλόγκαν του, ξεκινάει από το σπίτι του» σχολίασαν.
Για να στηρίξουν, δε, τους ισχυρισμούς τους οι πηγές του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτουν και πρακτικά από την Οργάνωση Μελών Μοσχάτου.
Διαβάστε επίσης:
TSMC: Υποκύπτει σε εντολή των ΗΠΑ να μην κατασκευάζει AI τσιπ για την Κίνα
Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 5 Δεκεμβρίου ξεκινά η δευτεροβάθμια δίκη
Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Νικητές οι Richard Jordan-Sam Collis!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ κατά ΕΕ για τις επιστροφές μεταναστών: «Δεν μπορούν να μεταθέτουν τις υποχρεώσεις τους σε τρίτες χώρες»
- Λίβανος: Νέες συγκρούσεις παρά την εκεχειρία – Πυρά Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ
- Τσίπρας: Συνάντηση με πρέσβεις ευρωπαϊκών κρατών – Στο επίκεντρο διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις
- Τουρνάς: Να περιορίσουμε τις ενάρξεις πυρκαγιών και να μειώσουμε την καύσιμη ύλη – Από την Τρίτη ξεκινούν έλεγχοι για τα ακαθάριστα οικόπεδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.