Το Μοτοδίκτυο του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ο μεγαλύτερος Επίσημος Συνεργάτης Yamaha στην Ελλάδα και γνωστός για το εξειδικευμένο e-shop motodirect.gr, ανακοινώνει με ενθουσιασμό το δυναμικό του rebranding.
Η νέα εποχή για το Μοτοδίκτυο είναι γεγονός: με νέο λογότυπο, χρώματα και slogan, ο μεγαλύτερος Επίσημος Συνεργάτης Yamaha στην Ελλάδα αποκτά νέα εταιρική ταυτότητα.
Η εταιρεία μετονομάζεται σε Motodirect, ανανεώνοντας τόσο το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και τα τρία φυσικά καταστήματα (Αγία Παρασκευή, Νέος Κόσμος και Καλλιθέα) έτσι ώστε να προσφέρει μια πιο ενοποιημένη και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες της.
Η Motodirect θα ενσωματώσει πλέον όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας κάτω από μια κοινή εταιρική ταυτότητα, με το νέο e-shop να περιλαμβάνει πλέον και δίκυκλα, παρέχοντας έτσι πιο ολιστικές λύσεις για όλους τους αναβάτες και τα προϊόντα της επιλογής τους.
Το rebranding σε Motodirect περιλαμβάνει:
- Νέο λογότυπο: Ένα μοντέρνο σχέδιο που αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, τον δυναμισμό και την ποιότητα
- Νέα χρώματα: Μια μοναδική χρωματική παλέτα, που πηγάζει από τα επίσημα χρώματα – μωβ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και κόκκινο της YAMAHA
- Νέο slogan: “Change what’s possible”, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και να καινοτομούμε στην αγορά
Ο Γενικός Διευθυντής της Motodirect, Λεόνικος Μαυρογένης, δηλώνει:
«Το Μοτοδίκτυο, ο μεγαλύτερος Επίσημος Συνεργάτης και προέκταση της Yamaha στη λιανική, αλλάζει για τον όμιλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Ξεκινάει μια νέα εποχή για τη Motodirect, με αποστολή της ομάδας μας να προσφέρουμε καθημερινά όλο και πιο κορυφαία εμπειρία στους πελάτες μας. Και αυτό -μεταξύ άλλων- συμβολίζουν άλλωστε οι άσοι στο νέο σήμα μας: ο πελάτης μας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο με κορυφαία εξυπηρέτηση και με μια ξεχωριστή εμπειρία».
Ανακαλύψτε τη Motodirect εδώ: https://www.motodirect.gr/el/
Διαβάστε επίσης:
Mpox: Εντοπίστηκαν κρούσματα της νέας μετάλλαξης στη Μεγάλη Βρετανία
Chevron: Σχεδιάζει επανέναρξη γεωτρήσεων για υδρογονάνθρακες σε περιοχές της Αφρικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.