ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλοι 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρωσικό πυραυλικό πλήγμα σε ένα αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Χαρκόβου, στη βορειοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της αστυνομίας στο Telegram, οι τέσσερις από τους τραυματίες είναι πολίτες.
«Οι Ρώσοι στόχευσαν ένα αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Χαρκόβου με δύο πυραύλους, σκοτώνοντας έναν αξιωματικό και τραυματίζοντας άλλους 26 αστυνομικούς καθώς και τέσσερις αμάχους» ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Ιβάν Βιγκούιφσκι, σε ανάρτησή του στο Facebook.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα συνάντηση Μητσοτάκη-Σαμαρά μέσα σε 24 ώρες
Ιταλία: η ετήσια διαμονή Iταλών αστυνομικών στην Αλβανία θα κοστίσει 8.897.200 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- e-ΕΦΚΑ: Παράταση της υποβολής ΑΠΔ – Ποιους αφορά
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Πούλησε υπό ναυπήγηση πλοίο στη Rubico για 6,5 εκατ. δολάρια
- Ασιατικές αγορές: Συνεχίζεται το sell off στις μετοχές ημιαγωγών – Πτώση σχεδόν 10% για την SoftBank
- Οι Χούθι ανέλαβαν την τέταρτη επίθεση σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο – Εντείνεται ο αποκλεισμός στην Ερυθρά Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.