ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Εύβοιας η αυτοκτονία μιας γυναίκας 47 ετών στο Μπούρτζι της Χαλκίδας. Η Παρασκευή Σπανού βρέθηκε απαγχονισμένη στην αποθήκη του σπιτιού της το βράδυ της Τρίτης (27/06).
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η γυναίκα έδεσε θηλιά στον λαιμό της και κρεμάστηκε την ώρα που δεν βρισκόταν κανένας άλλος μαζί της.
Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Τα αίτια που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη δεν έχουν γίνει γνωστά. Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός 9χρονου παιδιού. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.
Πηγή: eviazoom.gr
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.