ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κ. Φωτεινή Ιωάννου αναλαμβάνει επιτελική θέση στον τομέα εταιρικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς. Επισήμως τα καθήκοντά της θα τα αναλάβει τις επόμενες ημέρες και έρχεται να ενισχύσει τον τομέα επιχειρηματικής πίστης και ειδικά σε ό,τι αφορά την διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPLs). H κ. Ιωάννου μέχρι πρόσφατα ήταν στέλεχος στον τομέα επιχειρηματικής πίστης της Εθνικής Τράπεζας.
Να σημειωθεί ότι προσφάτως από τη θέση αποχώρησε η κ. Πόπη Λαζαρίδου. Η κ. Ιωάννου είναι έμπειρο τραπεζικό στέλεχος και η μεταγραφή της έγινε στο πλαίσιο των αλλαγών της διοίκησης ώστε να επιτευχθεί ο πρωταρχικός στόχος της τράπεζας για την διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρατείνεται το διπλωματικό αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή – Στο Πεκίνο απόψε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Αποκαλυπτική έρευνα: Οι τουρίστες αγνοούν το παραλιακό μέτωπο της Αττικής και των νησιών του Αργοσαρωνικού
- Eurovision 2026: Στον μεγάλο τελικό ο Ακύλας
- Στον MSCI Greece Standard προστίθεται η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Στον Small Cap Greece η CrediaBank, εκτός η Cenergy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.