ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.
Μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αστικό λεωφορείο.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη επι της λεωφόρου Βασιλέως Κωσνταντίνου λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 66χρονος, κινούμενη επί της λεωφόρου, συγκρούστηκε στο ύψος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών με ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός αλλά ήταν ήδη αργά καθώς είχε τραυματιστεί θανάσιμα από τη σύγκρουση.
Διαβάστε επίσης:
Διεθνές συμπόσιο ΑΠΘ: Η υπερθέρμανση των θαλασσών αλλάζει τη «συμπεριφορά» των ψαριών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απειλές Τραμπ στους Ιρανούς διαμεσολαβητές: Κλείστε τα Στενά και δεν θα επιστρέψετε καν στη γαμ…νη σας χώρα
- Ισραήλ: Απαγόρευσε την είσοδο και απέλασε 6 Έλληνες συνδικαλιστές που προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Δυτική Όχθη
- Πυροσβεστική: 83 πυρκαγιές τις τελευταίες 48 ώρες – Τα πιο δύσκολα μέτωπα – Επτά συλλήψεις
- Γεωργιάδης κατά Καρχιμάκη: Δεν έχει αναφερθεί καμία έλλειψη σε σεντόνια στο Αττικόν, γράψατε ψέματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.