ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία «ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ ΑΒΕΣΕ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση προσήλθαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 60,17% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι επί συνόλου 7.300.000 μετοχών, παρευρέθησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 4.392.744 μετοχές.
Λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας σύμφωνα με το καταστατικό, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024 και ώρα 3:30μμ ματαιώθηκε και η επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την από 03 Ιουλίου 2024 πρόσκληση, την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 και ώρα 3:30μμ στα γραφεία της εταιρείας στη Χίο στην περιοχή Καλλιμασιά.
Στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση δικαιούνται να παραστούν όλοι οι μέτοχοι, η ιδιότητα των οποίων πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως, δηλαδή την 31η Ιουλίου 2024 («Ημερομηνία Καταγραφής»).
Διαβάστε επίσης
ΔΕΗ: Ένταξη στον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου
Ebury: Τα νομίσματα ασφαλούς καταφυγίου ενισχύονται υπό τον φόβο επιβράδυνσης της οικονομίας των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Φιλιώτης (Φαρμασέρβ-Lilly): Ο “Captain” που γράφει ιστορία – Μια διαδρομή που άλλαξε την Υγεία στην Ελλάδα
- Θανάσης Ζαμάνης: Ένας «μάχιμος» δικηγόρος στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Όλο το νέο πακέτο για την ανέγερση κοινωνικών κατοικιών
- Ο γιος μεταναστών που έσωσε ένας οπτομέτρης: Η άγνωστη ιστορία του Ράστοντερ που αγοράζει ο Παναθηναϊκός έναντι 3,5 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.