ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκλήρωσε τη διαδικασία αδειοδότησης ο μεγαλύτερος servicer της χώρας. Η Τράπεζα της Ελλάδας εξέδωσε τη σχετική απόφαση η οποία αναρτήθηκε στο ΦΕΚ.
Η απόφαση αναφέρει πως η ΤτΕ αποφασίζει «να χορηγήσει στην Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις με την επωνυμία «INTRUM HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» άδεια λειτουργίας διαχειριστή πιστώσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 5072/2023 και της υπ’ αρ. 225/1/30.01.2024 Π.Ε.Ε. Η αιτούσα, ως εταιρεία ειδικού και αποκλειστικού σκοπού, επιτρέπεται να ασκεί μόνο τις δραστηριότητες διαχείρισης πιστώσεων κατά την περ. 11 του άρθρου 4 του ν. 5072/2023, αποκλειόμενης της χορήγησης νέων πιστώσεων σε δανειολήπτες».
Διαβάστε επίσης
Καραβίας (Eurobank): Πιάσαμε τους στόχους από το α’ εξάμηνο – Τι θα γίνει με την Ελληνική Τράπεζα
Alpha Real Estate Services: Στις 5 Αυγούστου η αποκοπή του μερίματος 0,247 ευρώ/μετοχή
Entersoft: Στα 8 ευρώ/μετοχή το αντάλλαγμα για την εξαγορά των υπόλοιπων 85.866 μετοχών από τη Unity
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.