ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει το Βέλγιο από το μεσημέρι. Το πρωί η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές έφτασε ακόμη και τους 30 βαθμούς με τους μετεωρολόγους ωστόσο να ενημερώνουν ότι αναμένονται καταιγίδες οι οποίες θα εξασθενήσουν μετά τα μεσάνυχτα.
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Η πυροσβεστική έχει λάβει πάνω από 150 κλήσεις για βοήθεια.
Ο Ιούνιος ήταν ο ένατος συνεχόμενος μήνας κατά τον οποίο καταγράφηκαν περισσότερες βροχοπτώσεις από το κανονικό. Πρόκειται για ρεκόρ για το Βέλγιο. Το προηγούμενο ήταν πριν από 119 χρόνια, το 1905.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Παπαστεργίου: «Έχουμε ιστορική ευθύνη αλλά και ευκαιρία να φέρουμε την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα»
Παξοί: Εισροή υδάτων σε ιστιοφόρο με 8 επιβαίνοντες
Κικίλιας: Η Πυροσβεστική κατάφερε μέσα σε δύο ώρες να αντιμετωπίσει τη φωτιά στην Πάτρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.