ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο Καραϊσκάκη: Αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα μεγαλύτερα έργα γηπέδων στην Ευρώπη, κόστους άνω των 250 εκατ. ευρώ
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Πειραιά, τον Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.
«Ατζέντα» της συζήτησης ήταν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της τοπικής αυτοδιοίκησης, με επίκεντρο μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στον Δήμο Πειραιά, με τον κ. Μώραλη και τον κ. Λιβάνιο να τονίζουν την εποικοδομητική τους συνεργασία.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο Υπουργός επισκέφθηκαν το Επιχειρησιακό Κέντρο, που βρίσκεται στον 9ο όροφο του Δημαρχείου. Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο, στον οποίο συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα, οι «έξυπνες» υπηρεσίες, καθώς και θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Πολιτικής Προστασίας της πόλης μας.
Από τον Δήμο Πειραιά στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Χάρις Ζηλάκου, Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Αβραμίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο Πειραιά τον Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση της αυτοδιοίκησης, με τον οποίο η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι άριστη.
Ανταλλάξαμε απόψεις, αναφερθήκαμε σε γενικά θέματα αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος, καθώς και σε εξειδικευμένα ζητήματα που αφορούν στον Πειραιά, τα οποία είναι στο γνωστικό αντικείμενο του κ. Λιβάνιου. Να αναφέρω επίσης, πως μια σειρά ερωτημάτων που είχα σκοπό να θέσω στη συνάντησή μας, απαντήθηκαν χθες κατά την τοποθέτησή του στην ΚΕΔΕ.
Η συζήτησή μας ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για το ενδιαφέρον και τη διάθεσή του να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία μας, προκειμένου να δοθούν λύσεις σε αυτοδιοικητικά θέματα και κυρίως σε σύνθετα ζητήματα, τα οποία απαιτούν χρόνο και απασχολούν τον Δήμο Πειραιά».
Διαβάστε επίσης
ΟΛΠ: Αυξημένο 29% το μέρισμα στο 1,34 ευρώ/μετοχή
ΟΛΠ: Από 2 Αυγούστου η διανομή καθαρού μερίσματος €1,273/μετοχή
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και ο “εμφύλιος” ανάμεσα στις Ενώσεις Ρυμουλκών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Αγορά 1,62 εκατ. ιδίων μετοχών από 16/10 έως 23/10/2026
- Μιχάλης Μπεκίρης: Αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή – «Δεν αποτελεί υποχώρηση ούτε αποδοχή κατηγορίας»
- Πέθανε η Γιάννα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου – Εν ενεργεία πρόεδρος του ΚΘΒΕ και ομότιμη καθηγήτρια της Νομικής ΑΠΘ
- Ε.ΛΙΜ.Ε.: Στο επίκεντρο τα 180 εκατ. ευρώ για τα ελληνικά λιμάνια και οι νέες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.